Hond mee

Betere zorg voor dieren

Geplaatst op

Dierenartsen hebben een hart voor het welzijn van dieren. Dag en nacht zijn zij bezig met de gezondheid van dieren. Echter gaat hun werk gepaard met veel administratieve taken, zoals afsprakenbeheer, medicijnen bijhouden, contact onderhouden met de eigenaren van de dieren, operaties met bijbehorend papierwerk, etc.

Dit moet allemaal worden bijgehouden. Een CRM-oplossing kan helpen om deze processen te beheren, te optimaliseren en soms ook te automatiseren.

Minder energie in zoekwerk

In een CRM-systeem kunt u klantprofielen aanmaken en opslaan. Zo hoeft niks meer fysiek te bewaren en krijgt u vrijwel een papierloos kantoor.

In deze klantprofielen kan u alles bijhouden, van afspraken tot aan welke medicijnen een ‘patiënt’ heeft gehad. Een CRM-systeem laat toe om automatisch (herinnerings) mails te versturen voor (herhaal) afspraken. Zo vergeet u niet dat er afspraak moet worden gemaakt en de klant ook niet. Ook kan er makkelijker een juist herhaalrecept worden verstuurd, omdat de voorgaande medicijnen in het systeem staan, evenals het adres waar het naartoe moet worden gestuurd.

Wettelijk conform werken

Bij het opslaan en verwerken van persoonsgegevens moet er altijd rekening worden gehouden met de wet. CRM-oplossingen ondersteunen bedrijven automatisch bij het verwerken van persoonsgegevens conform wettelijke randvoorwaarden, zoals de AVG.

Kiezen tussen de cloud of in-house hosten

U kunt ervoor kiezen om een CRM-systeem in de cloud op te slaan of in-house. Aan beide opties zitten voordelen en nadelen. Wij adviseren om goed te kijken naar wat voor u de beste optie is.

Echter zijn er steeds meer bedrijven die ervoor kiezen om de software in de cloud op te slaan en waarschijnlijk zal deze trend voortzetten.

De zoektocht naar een leverancier

Bent u opzoek naar een leverancier? Dan is er een kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn veel softwaresystemen en leveranciers in de huidige markt. Faster Forward is een van de weinige dat met hun systeem een ERP- en CRM-oplossing aanbiedt. Daarmee bieden zij het beste van twee werelden: Efficiëntere werkprocessen voor de afhandeling van administratieve processen, gekoppeld aan communicatieogelijkheden met de klant.

Over ons

We nemen graag met je door waar je allemaal met je hond naar toe mag. Daarnaast geven we je graag de nodig tips om je huisdieren te verzorgen. In het bijzonder richten we onze aandacht op de trouwe viervoeter. Lees snel verder en houd onze site in de gaten.

Contactgegevens

Via info @ hondmee.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden